sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Tervehdys! Reissusta on kotiutunut hieman väsynyt mutta tyytyväinen reissaaja. Enpä olisi viime pääsiäisenä uskonut, että seuraavana vuonna vietän pääsiäiseni hyvin kansainvälisesti mukavien ihmisten kanssa, istumalla yhteensä 34h bussissa, ja kokemalla mitä hienoimpia nähtävyyksiä. 

Matkamme Foz de Iguacuhun alkoi torstaina illalla kun hyppäsimme bussiin ja valmistauduimme pitkään istumiseen. Olen ennen ollut hyvin huono nukkumaan muualla kuin omassa sängyssäni, mutta olen onnekseni huomannut, että nykyään nukkuminen onnistuu myös hieman epämukavemmissakin paikoissa. Menomatka sujui hyvin pitkälti unten mailla, ja olin varsin pirteä kun saavuimme 17 tunnin bussimatkan jälkeen määränpäähämme. Ensimmäisenä checkasimme hostellimme ja sen jälkeen lähdimme etenemään kohti Parque nacional do Iguacuta. 

Perjantaimme näytti tältä:

Kulkupeli kohti putouksia valmiina lähtöön


Tykkään tuosta eläimestä







<3

Lemppariksi muodostunut juoma










Ja lauantaina meno jatkui Argentiinan puolella näin:

Miss Finlandia

Junailua








Parque Nacional Do Iguacu oli kerrassaan upea paikka. Perjantain vietimme Brasilian puolella putouksia katsellen ja lauantaina suuntasimme Argentiinan puolelle katsomaan samoja putouksia hieman eri vinkkelistä. Reissumme oli hieman lyhyt, mutta taas kerran tuli huomattua, että myös pienessä ajassa ehtii hyvin paljon. Uskon, että aina ehtii juuri sen verran kuin tarvitsee ehtiä.

Matkustelu on antoisaa, mutta myös väsyttävää, joten tämä päivä onkin mennyt ihan vain kotosalla ja pääosin Suomeen päin skypetellen. Huomisen saan minäkin vielä levähtää, ja taas tiistaina hypätään sorvin ääreen. 

Suomessa on ilmeisesti ollut oikein onnistunut pääsiäiskeli, eikö vain? :) Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut pitkä viikonloppu! Aurinkoa tulevaan viikkoon! - myös tänne mielellään, sillä viime päivinä on satanut, ja ilma on ollut pilvinen. 

Boa noite!


<3 Petra



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti